Call us  Kolas

 • IVAN KRANJČIĆ TREĆI NA MEĐUNARODNOM NATJECANJU IZ ENGLESKOG JEZIKA

  Objavljeno May 15, 2015

  Na prestižnom međunarodnom natjecanju iz engleskog jezika – HIPPO 2015., polaznik naše škole Ivan Kranjčić zauzeo je izvrsno 3. mjesto!

  Ove godine na natjecanju je sudjelovalo 11.000 učenika iz 10 zemalja: Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bugarske, Italije, Albanije i Afganistana. Njih svega 67 (0,6%) plasiralo se u veliko finale koje se je održalo u talijanskom gradu Lido di Jesolo od 9.5.2015. do 11.5.2015. Učenici su bili podijeljeni u 5 kategorija (ovisno o uzrastu), a naš se Ivan natjecao u kategoriji 4 (razina B1 prema CEFR-u). U finalu, učenici su pisali razinu višu od preliminarnog kruga i bili su testirani kroz 4 vještine: slušanje, čitanje s razumijevanjem, pisanje i govorna produkcija. Svi učesnici finala dobili su međunarodno priznatu JETSET svjedodžbu iz engleskog jezika.

  Naš ivan, osim što je dobio međunarodnu svjedodžbu za B2 stupanj , okitio se i brončanom medaljom (svega 3% ga je dijelilo od zlata). J Na taj način, Ivan je nastavio niz uspjeha polaznika naše škole, koja već treću godinu za redom ima finaliste na ovom velikom međunarodnom natjecanju. Pored uspjeha za Ivana, „NIKU“ to je i veliki uspjeh i promocija našeg grada u svijetu jer Križevci je jedini grad iz Hrvatske koji je već treću godinu prisutan u finalu HIPPO natjecanja.

  BRAVO IVANE – SVE SI NAS UČINIO SRETNIMA I PONOSNIMA I OD SRCA TI ZAHVALJUJEMO NA TOME!

  slika91