Call us  Kolas

 • GRADONAČELNIK PRIMIO UČENIKE PRIJE PUTA NA MEĐUNARODNO NATJECANJE

  Objavljeno May 4, 2015

  Gradonačelnik Branko Hrg, u ponedjeljak 4. travnja 2015. godine primio je Isabel Navoj, učenicu OŠ “Vladimir Nazor” i Ivana Kranjčića, polaznika škole stranih jezika “Nika” te njihove mentore kako bi im čestitao uspjeh za plasman na finalno međunarodno natjecanje iz engleskog jezika. Osnovna škola “Vladimir Nazor” sudjelovala je ove godine prvi puta na HIPPO natjecanju, dok škola stranih jezika “Nika” na ovom prestižnom natjecanju svoje predstavnike ima već treću godinu. Ove godine na natjecanju je sudjelovalo više od 10 000 učenika iz 8 zemalja, njih 67 je ušlo u finale, od kojih je 5 iz Republike Hrvatske, među kojima je dvoje učenika iz Grada Križevaca.

  Gradonačelnik je učenicima i njihovim mentorima poželio uspjeh te obećao sufinanciranje troškova puta za natjecanje koje će se održati u Italiji.
  Voditelj i mentor Zoran Lončarić zahvalio je gradonačelniku na toplom prijemu i spomenuo kako je škola stranih jezika “Nika” dobila status CELI centra i time je postala priznata za provođenje međunarodno priznatih ispita talijanskog jezika.

  IZVOR: www.krizevci.hr

  slika92